... udělala jsem několik menších a chystám je průběžně, jak je potřeba. Šlehačka rychle vsákne, stačila půl hodina :-) ...
Recept:
3 bílky
špetka soli
150 g cukru
1 lžíce balzamikového octa
1 moka lžička kakaa
Bílky se solí vyšlehat do hustého sněhu. Postupně vmíchat cukr, balzamiko a kakao. Salátovou lžící jsem udělala placky na pečící papír a dala do horkovzdušné trouby vyhřáté na 100°C a pekla jsem asi 70 minut.
Pak se ušlehá šlehačka a prokládá se ovocem.
... s borůvkami jsem ji jedla poprvé. Nebylo to špatné, ale pro milovníka jahod jako jsem já, nemá asi jiné ovoce šanci. Originál receptu je tady ...
Danko, jste moc šikovná ,chválím ,chválím , zdobení bytečku ,vaření ,pečení ,nic vám není cizí .Eliška
OdpovědětVymazatEliško, moc děkuji za návštěvu i komentář. To se táák krásně čte :-) Hezkou neděli
VymazatVypada to uzasne. Nikdy jsem to nezkousela, tak ze by konecne?:-) Asi jo:-). M.
OdpovědětVymazatUrčitě vyzkoušej, je to skvělý zákusek. D.
Vymazat